Betaal - en leveringsvoorwaarden

Betalen

Betaalmogelijkheden:

 -  IDEAL

 -  Master card en Visa, Bancontact 

 -  Gepast betalen bij afhalen      

 


Garantie en aansprakelijkheid

Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.” Dit is de conform de Nederlandse wet. Toch vernemen we graag als u niet tevreden bent over de aan u geleverde producten. Zowel voor kwaliteit en service doeleinden maar ook om samen met u te kijken of we van elke klant een tevreden klant kunnen maken. Want de tevredenheid van de klant staat bij ons hoog in het vaandel.

Verzenden

Levertijd/verzending:

Tenzij anders met u overeengekomen is de levertijd en verzending als volgt georganiseerd. Na de bestelling en betaling ontvangt u een e-mail over de levertijd van uw bestelling. Als de bestelling verzonden wordt ontvangt u bericht dat het pakket onderweg is en krijgt u een pakketcode per doos die aan u verzonden wordt. Met deze pakketcode kunt u volgen waar u pakket is en hoe laat de verwachte bezorgtijd is.

Wij rekenen € 6,50 verzendkosten .

Voor vragen kunt u gerust contact opnemen met ons, Hagedorn-Waterplanten op nummer: 06-11723900.

Afhalen

Vrijwel alle pakketten worden verzonden maar u kunt eventueel telefonisch navragen of afhalen mogelijk is. U bespaart dan de verzendkosten. Echter worden bij het online afrekenen deze verzendkosten toch in rekening gebracht. U kunt niet zonder afspraak langs komen want dan staat u mogelijk voor een dichte deur of zijn er alleen mensen bezig met pakketten en is er geen tijd voor u. Dit vinden we uiteraard ook vervelend daarom willen we liever teleurstellingen voorkomen.