Zuurstofplanten pakket kopen

  • Model: Zuurstofplanten Pakket online kopen
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 75,00€ per stuk

  • Excl. BTW: 75,00€

Zuurstofplanten Pakket

 

Het zuurstofplanten pakket bevat 4 manden en 5 bosjes hoornblad.

 

2 manden glanzend fonteinkruid

1 mand Lidsteng 

1 mand Waterviolier 

5 bossen hoornblad

 

Dit pakket bevat genoeg zuurstofplanten voor een vijver met een inhoud van 4000 ltr.  

Elke mand bevat 4 zuurstofplanten. Het voordeel van dit pakket is dat deze zuurstofplanten het hele jaar door de vijver voorzien van zuurstof. 

In de winter groeit Lidsteng samen met de waterviolier. Ook als uw vijver bevroren is. In het vroege voorjaar neemt de Waterviolier het over van de Lidsteng.  In het echte voorjaar zullen Glanzend fonteinkruid samen met Hoornblad uw vijver verder voorzien van zuurstof. Dit zijn beide allelopatische waterplanten. Dat houd in dat deze planten er voor zullen zorgen dat Algen groei wordt tegen gewerkt.

Glanzend fonteinkruid zorgt voor de meeste afgifte van zuurstof aan het water en Hoornblad heeft als 2e funktie, dat het ook een drijfplant is. Dat zorgt er voor dat zonstralen in het water worden gereduceerd. Waardoor er minder temperatuurschommelingen in de vijver komen.

Dit laatste zorgt er voor dat de PH-waarde van het water minder variëert. In het voorjaar komt ook de Lidsteng weer terug, deze zuurstofplant blijft als langste doorgroeien wat het jaar rond maakt.

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tags: Zuurstofplanten, pakket, online verkoop, gemakkelijk, simpel, vijver, waterplanten,